Stichting Moskee Arrahman

De Moskee Arrahman is opgericht door de Marokkaanse gemeenschap in Haarlem. Het merendeel van de bezoekers zijn van Marokkaanse afkomst. Het is een ontmoetingsplek om bij elkaar te komen en om gezamenlijk het geloof te belijden. Iets wat binnen het leven van een moslim heel erg belangrijk is.De moskee sluit uiteraard niemand uit. Iedereen is welkom. Wij proberen de Marokkaanse culturele tradities levend te houden, zolang ze niet in strijd zijn met de islam. Belangrijkste is de Arabische taal die ook onderwezen wordt. Dit zien wij als een verrijking en is niet tegenstrijdig met elkaar. Onze moskee heeft meerdere jongeren opgeleverd met deze identiteit die succesvol zijn in de Nederlandse samenleving.

Rondleidingen in de moskee
Wilt u een bezoek brengen aan de moskee? Wij geven u graag een rondleiding in het gebouw. Dit doen wij zowel voor individuen als groepen. De moskee krijgt regelmatig groepsbezoeken van scholen, maatschappelijke instellingen, politie, etc.

Bel naar 023 534 0109 voor het maken van een afspraak voor de rondleiding.

Lid worden van Moskee Arrahman

Met lidmaatschap willen wij de betrokkenheid van onze bezoekers bij de moskee vergroten. Dit vinden wij van groot belang voor de continuïteit van de moskee. De verantwoordelijkheid voor het veiligstellen van de toekomst van de moskee en continuïteit van de activiteiten dient breed gedragen te worden. Behartigen van belangen van moslims staat bij ons centraal.

Hoe kun je lid worden ?
Je kunt je bij de bestuurskamer in onze moskee inschrijven.